Belangstellendenlijst

De basisscholen van de schoolbesturen Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep hanteren een gezamenlijke vorm van aanmelding en plaatsing voor toekomstige vierjarigen. Hiermee komt een einde aan de verschillende regelingen per wijk of school. Voor kinderen die vanaf 1 mei 2019 geboren zijn, gaat dit gelden.  U krijgt als uw kind bijna 3 jaar wordt, hier informatie over via de Gemeente Apeldoorn.

Het aantal kinderen dat we per schooljaar kunnen inschrijven is gelimiteerd. We houden rekening met de groepsgrootte die er ontstaat als de kinderen vier zijn en waar we ruimte voor hebben. Op deze manier kunnen we kwaliteit van onderwijs verzorgen. 

 

Zij-instroom: Op dit moment zitten we al aan het maximale wat onze school kan ontvangen. Mocht u als ouder wel graag willen weten als er een plek vrij komt op onze school, dan kunt u dit aangegeven. We werken met een belangstellendenlijst. Mocht het voorkomen dat er een plek vrij komt, dan nemen we contact op. Uw gegevens gebruiken we puur hiervoor en niet voor andere doeleinden.